Z 70

ZUNANJE ALU ŽALUZIJE – uravnavanje svetlobe po meri

Nameščene so na zunanji strani oken, kar omogoča zatemnitev tudi pri odprtem oknu.
So elegantnega modernega videza in iz visokokvalitetnih materialov.
Z njimi lahko zasenčimo prostor do 85% in preprečimo segrevanje prostora. Zunanje žaluzije, ki so vodene v stranskih vodilih so odporne na večje sunke vetra ( tudi do 16 m/s).
Nudijo optimalno zaščito pred vročino in direktnem sončnem žarčenju in pri tem omogočajo najboljšo možno regulacijo dnevne svetlobe.
Zelo primerne so za senčenje balkonskih lož.
Primerne so za senčenje poslovnih stavb, šol, drugih ustanov. Zaradi dolge življenjske dobe, modernega izgleda, enostavnega upravljanja in enostavnega vzdrževanja pa se jih vedno več namešča na okna bivalnih prostorov.

Z 70 – ta tip lamel se odlikuje z medsebojno povezanostjo lamel, kar se odraža v še večji stabilnosti lamelnega plašča, tudi zaradi posebne “Z” oblike lamel. V spodnjem robu vsake lamele je vstavljeno gumi tesnilo. Tako dosežemo optimalno zatemnitev pri zaprtih lamelah ter preprečimo nastajanje morebitnih šumov med lamelami.
Opremljene so z monokomandno palico za ročno upravljanje ali z motorjem. Lahko pa si izberete tudi dovršeno in moderno brezžično tehniko – daljinsko upravljanje.

Imate vprašanje ali si želite pridobiti ponudbo?