Klasične tende

TOPLINE SERIJA – zanesljivost in dolga življenjska doba zaradi izredno kvalitetne mehanike s posebej močnimi rokami. Topline pregibna roka je opremljena s štirimi pletenicami, testirana z več kot 70.000 zagotovljenimi pregibi in vzdrži večje obremenitve (do 3. vetrnega razreda). Tenda – markiza je TUV in CE preverjena. Visokokvalitetni in korozijsko obstojni premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka (7 letna garancija), s katerim se boste veselili vsakega sončnega žarka.
Že osnovni model topline serije (odprta tenda – markiza) nudi dodatke kot brezstopenjsko nastavitev naklona ter variovolan. Za zaščito markize se lahko dodatno montira tudi zaščitna strehica. Za resnično udobje lahko vse naše tende – markize opremimo z elektropogonom ( s stikalom ali daljinskim upravljalcem). To vrsto tende (ogrodje) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), če pa vam tri standardne barve ne zadoščajo, vam je za doplačilo na razpolago še 210 dodatnih barv.

VARIOVOLAN je dodatni volan na sprednji strani markize, ki ga lahko spustimo navpično do 160 cm in s tem poskrbimo za zaščito pred radovednimi pogledi, kot tudi pred nizko ležečim soncem.

Ko gre dan h koncu, si z grelnim sistemom in razsvetljavo ustvarite svojo mediteransko klimo. Z našo tendo postanite neodvisni od letnih časov.

TRENDLINE SERIJA – omogoča izteg markize vse do 3500mm. Z več kot 70.000 zagotovljenimi pregibi Multiflex traku in dvojnimi vzmetmi vgrajenimi v trendline roke, dosegamo optimalno in dolgotrajno napeto platno. Tudi trendline serija je TUV in CE preverjena. Visokokvalitetni in obstojni materiali vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka (5 letna garancija). Že osnovni model trendline serije (odprta markiza)nudi dodatke, kot sta brezstopenjska nastavitev naklona ter večji izteg kot je širina markize (prekrižane roke). Za zaščito markize se lahko dodatno montira tudi zaščitna strehica. Možnost elektropogona ( s stikalom ali daljinskim upravljalcem). To vrsto tende (ogrodje) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), ANTRACIT (RAL 7016- samo pri trendline seriji) če pa vam te standardne barve ne zadoščajo, vam je na razpolago še 210 dodatnih barv.

SWINGLINE SERIJA – prepriča z dodelano tehniko in vrhunsko kvaliteto ob odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Tudi ta serija je TUV in CE preverjena. Visokokvalitetni materiali in premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka ( 3 letna garancija). Zaradi možnosti nastavitve naklona od 00 – 600 omogoča optimalno prilagoditev katerikoli vgradni situaciji. Za zaščito markize se lahko dodatno montira tudi zaščitna strehica. Možnost elektropogona ( s stikalom ali daljinskim upravljalcem). To vrsto tende (ogrodje) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), če pa vam tri standardne barve ne zadoščajo, vam je na razpolago še 210 dodatnih barv.

Kliknite tukaj ter izberite primeren vzorec za vas

Imate vprašanje ali si želite pridobiti ponudbo?