Polkasetne tende

TOPLINE PLUS – markiza z izvrstno mehaniko, visoko kvalitetnimi in korozijsko obstojnimi materiali ter premazi, kar vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka (7 letna garancija). Pregibna roka je opremljena s štirimi pletenicami, testirana z več kot 70.000 zagotovljenimi pregibi. Tudi polkasetne markize serije Topline so TUV in CE preverjene. Lepo oblikovana polkasetna TOPLINE PLUS markiza nudi popolno zaščito tkanini v zaprtem stanju. Zaradi možnih dodatkov kot sta variovolan in nastavitev naklona je markiza TOPLINE PLUS prava poslastica. Pri zapiranju markize vgrajena ščetka pomete umazanijo s tkanine. To vrsto tende (ogrodje) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), če pa vam te standardne barve ne zadoščajo, vam je na razpolago še 210 dodatnih barv.

VARIOVOLAN je dodatni volan na sprednji strani markize , ki ga lahko spustimo navpično do 160cm in s tem poskrbimo za zaščito pred radovednimi pogledi, kot tudi pred nizko ležečim soncem.

Ko gre dan h koncu, si z grelnim sistemom in razsvetljavo ustvarite svojo mediteransko klimo. Z našo tendo postanite neodvisni od letnih časov.

SWINGLINE PLUS – elegantna in kompaktna polkasetna SWINGLINE markiza nudi popolno zaščito tkanine pred vodo in prahom. Še posebej vpadljiva je majhna teža markize, saj je SWINGLINE PLUS markiza brez montažne cevi. Tako ta markiza očara z lahko in elegantno pojavo. Izdelek je TUV in CE preverjen. Plastificirani pogonski deli, nerjaveči vijaki, kvalitetni materiali in dodelana tehnika vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka ( 3 letna garancija). To vrsto tende (ogrodje) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), če pa vam te standardne barve ne zadoščajo, vam je na razpolago še 210 dodatnih barv.

Kliknite tukaj ter izberite primeren vzorec za vas

Imate vprašanje ali si želite pridobiti ponudbo?