Kasetne tende

TOPLINE CASSETTE – moderna oblika in brezčasna eleganca zaznamujeta TOPLINE CASSETTE kot izjemno na trgu markiz . Tudi ta markiza je TUV in CE preverjena. Kvalitetni materiali in korozijsko obstojni premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka ( 7 letna garancija). Atraktivna aluminijasta kaseta ščiti tako tkanino kot tudi roke TOPLINE CASSETTE markize pred vremenskimi vplivi. Seveda je tudi topline cassette markiza dobavljiva z variovolanom, kar je edinstveno pri kasetnih markizah. V kombinaciji z motornim pogonom je ugodje v senci tega senčila zagotovljeno. To vrsto tende (kaseto) vam ponujamo v treh standardnih barvah: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006) in BEŠ ( RAL 1015), če pa vam tri standardne barve ne zadoščajo, vam je na razpolago še 210 dodatnih barv.
VARIOVOLAN je dodatni volan na sprednji strani markize, ki ga lahko spustimo navpično do 160cm in s tem poskrbimo za zaščito pred radovednimi pogledi, kot tudi pred nizko ležečim soncem.

TRENDLINE CASSETTE – atraktivna aluminijasta kaseta ščiti tako tkanino, kot tudi roke pred vremenskimi vplivi. Ozka, moderna oblika in brezčasna eleganca zaznamujeta TRENDLINE CASSETTE markizo kot izjemno na trgu markiz. Seveda je tudi ta model markize TUV in CE preverjen. Zaradi kvalitetnih materialov in sestavnih delov pa vam zagotavljamo dolgo življenjsko dobo izdelka ( 5 letna garancija). Za večje udobje si privoščite tudi motorizacijo tega senčila. Standardna barva kasete: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006), BEŠ (RAL 1015) in samo pri trendline seriji tudi ANTRACIT (RAL 7016). Na voljo pa vam je tudi 210 ostalih barv po RAL lestvici.

SWINGLINE CASSETTE – ta kasetna markiza prepriča z dodelano obliko in vrhunsko kvaliteto ob odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Dolga življenjska doba izdelka (3 leta) zaradi kvalitetnih vgrajenih materialov. Tudi ta tip markize je TUV in CE preverjen. Lepo oblikovana kaseta v zaprtem položaju ščiti tkanino in pregibne roke v kasetni izvedbi. SWINGLINE CASSETTE je zaradi enotne stenske in stropne konzole možno montirati skoraj povsod in je dobavljiva tudi z elektropogonom. Standardna barva kasete: BELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006), BEŠ (RAL 1015), na voljo pa vam je tudi 210 ostalih barv po RAL lestvici.

Kliknite tukaj ter izberite primeren vzorec za vas

Imate vprašanje ali si želite pridobiti ponudbo?