domov

kontakt

struktura strani

iskanje po strani

pixel
pixel
Tenda Xline

X LINE – MARKIZE (TENDE) ZA SENČENJE ZIMSKIH VRTOV

 

Zimski vrt opremljen z XLINE markizo bo postal vaša oaza ugodja, kamor se boste lahko umaknili, uživali in si odpočili.


Markiza za zimski vrt poskrbi za idealno klimo v vsakem zimskem vrtu. Zaradi lepega dizajna in visoke funkcionalnosti bo le še pika na i pri vašem zimskem vrtu.
XLINE markiza je TUV in CE preverjena. Visoko kvalitetni in korozijsko obstojni materiali ter premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka ( 5 letna garancija), s katerim se boste veselili vsakega sončnega žarka.


XLINE markiza je primerna za naklone od 0 do 900. To pomeni, da lahko z XLINE markizo senčite tudi večje okenske površine. Po potrebi se ta tip markize montira tudi od spodaj navzgor.
XLINE markiza za zimski vrt je markiza z nasprotnim vlekom, s katero lahko senčimo velike, pravokotne površine. Položaj zasteklitve pri tem ne igra nobene vloge- od vodoravnih , do poševnih in navpičnih položajev- vse je izvedljivo.


Vašo Markizo za zimski vrt udobno upravljate z motorjem, po želji tudi z daljinskim upravljavcem.
Za še večjo varnost in udobje vam nudimo tudi vetrni in sončni senzor, ki meri aktualno intenzivnost sonca in vetra. Pri sončnem vremenu avtomatsko odpre vašo markizo, pri močnem vetru pa jo prav tako avtomatsko zapre za zaščito.


Zasenčena površina pod markizo za zimski vrt je odvisna od trenutnega položaja sonca. Za dosego optimalnega senčenja pri nizko ležečem soncu in zahodnih fasadah se vodila markize lahko podaljšajo do 120cm preko strehe, kar vam nudi dodatno senco.
Standardna barva ohišja je bela RAL 9016. Kot opcija pa je markiza dobavljiva v vseh RAL barvah.

 

Kliknite tukaj in izberite svoj vzorec platna.
 

pixel
pixel
pixel

 

 

SENČILA ASTERIKS d.o.o.

CESTA NA LOKO 2
4290 TRŽIČ

 

t: +386 4 595 51 70

f: +386 4 595 51 77
m: +386 41 733 709
e: sencila_asteriks@siol.net

pixel